Asiakaspalvelumme palvelee: | Maanantai klo 16-18 | Torstai klo 16-18

Tutustu
Palveluihimme

Palvelut

PERSONAL TRAINING

Personal training, eli henkilökohtainen valmennus, on asiakkaan valmentamista ja auttamista kohti hänen tavoitteitaan. Jokainen asiakas on yksilö ja jokainen valmennus on omannäköinen tarina. Voit valita seuraavista valmennuspaketeista tai rakennetaan juuri Sinulle sopiva valmennus toiveittesi mukaan!

Voit maksaa myös liikuntaeduilla!

Kuntokeskus Moway

Valmennus

Valmennuksemme ovat aina yksilöllisiä ja asiakaslähtöisiä. Valmennus koostuu aina sinun tarpeista käsin. Meille tärkeää on avoin kommunikointi ja että sinä viihdyt valmennuksessa! Aloitamme aina alkukartoituksella, jossa keskustelemme mitä toivot, haluat, miten valmennus kannattaa koostaa ja tuntuuko sinusta hyvältä aloittaa valmennus kyseessäolevan valmentajan kanssa.

toistaiseksi voimassaolevat sopimukset, aluksi 2kk määräaikaisuus

Startti-valmennus

Startti-paketti sisältää:

(voi maksaa kahdessa erässä)

Kuntosaliohjelmat

Kuntosaliohjelmiin kuuluu aina asiakkaan konsultointitapaaminen sekä ohjaustapaaminen. Ohjelmien määrä mukautuu asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

Ohjelmat 75-100€, riippuen ohjelmien määrästä.

HIERONTA

Hieronnalla on useita erilaisia terveyshyötyjä. Sillä voidaan vaikuttaa palautumiseen, suoritukseen valmistautumiseen, kiputiloihin sekä yleiseen rentoutumiseen.

Peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Varaa aika alta tai soita

040 511 6196 / Sanna

040 845 1796 / Toni

Kuntokeskus Moway - Hieronta

Tilaa uutiskirjeemme

Liity postituslistallemme tilaamalla uutiskirje. Saat ajankohtaista tietoa ja tarjouksia palveluistamme. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Kuntokeskus Moway