Sanna Paavola

Kuntokeskus MoWayn yrittäjä

Tuntuuko, ettei aika riitä liikkumiseen? Asetatko muiden hyvinvoinnin itsesi edelle? Tuskasteletko oman kehonkuvasi kanssa?

Intohimonani on saada ihmiset voimaan hyvin, rakastamaan ja arvostamaan itseään ja omaa kehoaan. Olemme kokonaisuus. Haluan opettaa joustavuutta ja arvolähtöistä elämäntapaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia. En pelkää käydä vaikeitakin asioita kanssasi läpi, omakohtaisesta kokemuksesta tiedän miltä masennus tuntuu ja millaista on uupumisesta toipuminen. Kanssani pääset nauramaan, iloitsemaan jokaisesta pienestä askeleestasi kohti arvojasi, oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi.

Oma vapaa-aikani kuluu twerkkiä ja tankotanssia tanssien, välillä salilla puntteja kolistellen, villasukkia kutoen ja Netflixiä katsoen kahden kissani kanssa. Kouluttaudun jatkuvasti, jotta voin auttaa Sinua paremmin.

Koulutukseltani olen:

  • Trainer4You Personal trainer
  • Trainer4You Psyykkinen valmentaja
  • Trainer4You Voimavalmentaja
  • Kahvakuulaohjaaja
  • Tavoitevalmentaja
  • Functionality training ohjaaja
  • Koulutettu hieroja, urheiluhieroja (Suho)

Ota Sannaan yhteyttä: sanna@moway.fi tai 040 511 6196.

”Sannasta välittyy vahva osaaminen, oma kokemuspohja ja todellinen ymmärrys kehon ja mielen hyvinvoinnista. Ihana, rohkea, avoin, iloinen, läsnäoleva ja motivoiva valmentaja! Mikä parasta, Sanna saa sen kaiken tarttumaan asiakkaaseen kuin huomaamatta.”

”Kun tapasin Sannan ekan kerran, tuli heti tunne, että kohtaan tutun ihmisen. Sanna on niin helposti lähestyttävä. Asiakaspalvelija isolla A:lla. Hän motivoi, osaa, vaatii, auttaa ja ymmärtää. Osaa ja uskaltaa puhua aremmistakin asioista. Rohkea ihminen.”

Toni Kemola

Valmentaja ja koulutettu hieroja

Toimin hierojana sekä valmentajana, joka mahdollistaa asiakkaan kokonaisvaltaisen auttamisen. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelin sairauksiin sekä lihaskalvokäsittelyihin. Valmentajana olen rento sekä jämäkkä. Olen aiemmin työskennellyt nuorten kanssa ja haluan myös valmentajana auttaa nuoria treenaamaan turvallisesti ja järkevästi. Kuntosaliharjoittelussa erityisesti voimaan ja lihaskasvuun tähtäävä treeni on ominta alaani.

Kahden lapsen isänä tiedän mitä ruuhkavuodet tarkoittavat ja kun tuntuu, ettei aika riitä huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Haluan auttaa sinua löytämään sopivat keinot ylläpitämään ja parantamaan omaa hyvinvointiasi!

Koulutukseltani olen:

  • Trainer4You Personal trainer
  • Trainer4You Kuntosalivalmentaja
  • Koulutettu hieroja

Ota Toniin yhteyttä: toni@moway.fi tai 040 845 1796 tai www.timma.fi/kuntokeskusmoway

”Toni tutki tarkasti ongelmaani ja hieroi todella hyvin. Suosittelen!”

”Sain hyvät ja kattavat ohjeet kuntosaliharjoitteluun. Toni huomioi hyvin myös vanhan polvivammani, jotta harjoitteluni on turvallista.”