Sanna Paavola

Kuntokeskus MoWayn yrittäjä

Tuntuuko, ettei aika riitä liikkumiseen? Asetatko muiden hyvinvoinnin itsesi edelle? Tuskasteletko oman kehonkuvasi kanssa?

Intohimonani on saada ihmiset voimaan hyvin, rakastamaan ja arvostamaan itseään ja omaa kehoaan. Olemme kokonaisuus ja elämäämme vaikuttaa moni muukin asia, kuin kyykkytulos ja mikä on oikea määrä proteiinia lautasella. Haluan opettaa joustavuutta ja arvolähtöistä elämäntapaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia. En pelkää käydä vaikeitakin asioita kanssasi läpi, omakohtaisesta kokemuksesta tiedän miltä masennus tuntuu ja millaista on uupumuksesta toipuminen. Kanssani pääset nauramaan, iloitsemaan jokaisesta pienestä askeleestasi kohti arvojasi, oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi.

Oma vapaa-aikani kuluu twerkkiä, salsaa ja tankotanssia tanssien, välillä salilla puntteja kolistellen, villasukkia kutoen ja Netflixiä katsoen kolmen kissani kanssa. Kouluttaudun jatkuvasti, jotta voin auttaa Sinua paremmin.

Koulutukseltani olen:

  • Trainer4You Personal trainer
  • Kahvakuulaohjaaja
  • Trainer4You Psyykkinen valmentaja
  • Trainer4You Voimavalmentaja
  • Tavoitevalmentaja
  • Functionality training ohjaaja
  • Koulutettu hieroja, urheiluhieroja (Suho)

Ota Sannaan yhteyttä: sanna@moway.fi tai 040 511 6196.

”Sannasta välittyy vahva osaaminen, oma kokemuspohja ja todellinen ymmärrys kehon ja mielen hyvinvoinnista. Ihana, rohkea, avoin, iloinen, läsnäoleva ja motivoiva valmentaja! Mikä parasta, Sanna saa sen kaiken tarttumaan asiakkaaseen kuin huomaamatta.”

”Kun tapasin Sannan ekan kerran, tuli heti tunne, että kohtaan tutun ihmisen. Sanna on niin helposti lähestyttävä. Asiakaspalvelija isolla A:lla. Hän motivoi, osaa, vaatii, auttaa ja ymmärtää. Osaa ja uskaltaa puhua aremmistakin asioista. Rohkea ihminen.”